Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
2 vienetai | kiaušinių | |
50 gramų | kvietinių miltų | |
40 gramų | cukraus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
400 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
250 gramų | maskarponės sūrio | |
4 šaukštai | kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, pagal skonį) | |
100 mililitrų | vandens (želatinai) | |
2.5 šaukšto | želatinos | |
1 vienetas | citrinų (žievelės) | |
0.5 vieneto | citrinų (sulčių) | |
Želė sluoksniui: | ||
6 vienetai | braškių | |
77 gramai | apelsinų želė (arba citrinų) |