Maskarponės tortas su braškėmis ir žele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Maskarponės tortas su braškėmis ir žele
Maskarponės tortas su braškėmis ir žele
Maskarponės tortas su braškėmis ir žele
Maskarponės tortas su braškėmis ir žele
Maskarponės tortas su braškėmis ir žele
Autorius apie receptą: Tortas lengvas, greitai ir nesunkiai pagaminamas. Tortas lengvas, greitai ir nesunkiai pagaminamas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
50 gramų kvietinių miltų
40 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
4 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, pagal skonį)
100 mililitrų vandens (želatinai)
2.5 šaukšto želatinos
1 vienetas citrinų (žievelės)
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
Želė sluoksniui:
6 vienetai braškių
77 gramai apelsinų želė (arba citrinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. Suberiame miltus ir druską. Išmaišome. Supilame į kepimo formą.
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 min. Atvėsiname.
3.
Kremui želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
4.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų.
5.
Maskarponę sumaišome su kondensuotu, pusės citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele. Atsargiai įmaišome grietinėlę. Plona srovele, maišant, supilame atvėsusią želatiną ir išmaišome. Sūrio kremą pilame ant atvėsusio biskvito ir dedame į šaldytuvą stingti.
6.
Pagal instrukciją ant pakelio paruošiame žele ir atvėsiname.
7.
Braškes supjaustome riekelėmis.
8.
Ant sustingusio kremo išdėliojame braškes. Ir užpilame jau paruošta pravėsusia žele. Dedame vėl stingti.
Patarimai:
Kepimo forma 21 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital