Autorius apie receptą:
Aromatingas kvapas ir skonis. Puikiai tinka prie mėsos ar daržovių patiekalų. Šveicarijos virtuvės receptas.
Aromatingas kvapas ir skonis. Puikiai tinka prie mėsos ar daržovių patiekalų. Šveicarijos virtuvės receptas.
Kristina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų
kaštonų
(Maroni)
0.5 stiklinės
vandens
1.5 šaukšto
cukraus
1 šaukštas
sviesto
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kaštonus įpjauname pačioje viršūnėlėje kryžiaus forma ir paverdame apie 15 minučių. Leidžiame truputėli ataušti, bet ne atšalti. Šilti geriau lupasi. Kruopščiai nulupame. Svarbu pašalinti pūkuotą paviršių, esantį po kevalu.
2.
Į įkaitintą puodą įpilame vandens, suberiame cukrų ir sudedame sviestą. Masę išmaišom ir suberiame kaštonus. Paliekame troškintis 10-12 min. ant mažos ugnies, vis pamaišant.