Marokietiški 1000 skylučių lietiniai blynai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Marokietiški 1000 skylučių lietiniai blynai
Autorius apie receptą: Kadangi vienas iš pačių populiariausių Užgavėnių patiekalų yra blynai - šiandien dalinuosi nauju blynų receptu. Šie blyneliai gali būti ir saldūs ir nesaldūs, Kadangi vienas iš pačių populiariausių Užgavėnių patiekalų yra blynai - šiandien dalinuosi nauju blynų receptu. Šie blyneliai gali būti ir saldūs ir nesaldūs, priklausomai kokį užpilą jiems naudosite. Receptas iš žurnalo "Darbštuolė". (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
260 gramų manų kruopų
130 gramų kvietinių miltų
600 mililitrų vandens
1 šaukštas cukraus
8 gramai kepimo miltelių
4 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vandenį pašildyti iki šiltumo (užlašinus ant rankos, turi jaustis šilumą, bet neturi deginti).
2.
Manų kruopas šluotele sumaišykite su miltais, kepimo milteliais bei cukrumi ir druska, supilkite šiltą vandenį ir užmaišykite vientisos konsistencijos tešlą. Įsukite mieles, uždenkite ir palikite 30 min pakilti.
3.
Pakilusią tešlą vėl išsukite šluotele, pilkite samtį į pakaitintą keptuvę ir kepkite blyną ant vidutinės ugnies, kol apačia gražiai parus, o viršus sutvirtės tiek, kad palietus pirštu, jis liktų sausas. Antros pusės kepti nereikia.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital