Marinuotos paprikos su cinamonu

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Marinuotos paprikos su cinamonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1l vandens,
1 stikl. cukraus,
1 stikl. acto,
1 stikl. aliejaus,
3 valg.š. druskos,
laurų lapelių,
gvazdikėlių,
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įvairių spalvų paprikas nuplauname, išimame sėklas. Supjaustome skiltelėmis į 4-6 dalis, sudedame į švariai išplautus stiklainius. Užpilame karštu marinatu ir pasterizuojame - 0,5 l stiklainius 15 min. 1l- 25 min. Sandariai uždarome.
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ausra
2013-01-19 22:34
cinamona gali det pagal skoni, o pasterizuot reikia taip i dideli puoda su vandeniu sudet stiklainius kad apsemtu juos iki puses ir kai pradeda virti vanduo nuemi laika ju. Tik neuzmirsk tame puode kuriame kaitinsi juos pakloti ranksluosti nes kitaip gali stiklainiai itrukti. ATSAKYTI
Indre
2011-08-16 17:38
tai kiek cia to cinamono det, kad be proto nepribarscius ir, kad skonis geras butu?.. kai pirma kart darai, tai klausimu kyla... ir koks cia "pasterizavimo" metodas butu? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital