Marinuoti žali pomidorai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Marinuoti žali pomidorai
Autorius apie receptą: Ar esate marinavę žalių pomidorų? Iš tiesų žalius pomidorus pirmą kartą marinavau jau pernai. Receptu nedrįsau pasidalinti, pirmiausiai pati norėjau paskanauti ir Ar esate marinavę žalių pomidorų? Iš tiesų žalius pomidorus pirmą kartą marinavau jau pernai. Receptu nedrįsau pasidalinti, pirmiausiai pati norėjau paskanauti ir nuspręsti ar tikrai jie verti atsidurti mūsų rūsių lentynose. Ir žaliems pomidorams aš sakau: taip. Tiesa, rinkitės jau kiek pradėjusius nokti, kai šiek tiek ima ir keičiasi spalva, ne visai žalius, nes kitaip pomidorai turės kartumo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
pagal poreikį žalių pomidorų (geriau mažesnių)
3 litrai vandens
300 mililitrų acto
3 šaukštai druskos
3 skiltelės česnako
10 vienetų juodųjų pipirų
2 vienetai krapų žiedynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinatui puode užviriname vandenį su druska, krapų žiedynais. Supilame actą ir dar kartą užviriname. Krapų žiedus išgriebti iš marinato.
2.
Pomidorus nuplauname, nuplikome karštu vandeniu ir sudedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Įberiame pipirų grūdelių, smulkinto česnako. Užpilame verdančiu marinatu.
3.
Stiklainius užsukame ir užklojame storu rankšluosčiu. Leidžiame visiškai atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital