Marinuoti sparneliai su šonine

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Marinuoti sparneliai su šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Marinuoti NEMATEKO sparneliai  , 1 kg
Šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui
Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui
Alyvuogių aliejus, 1 šaukštas
Druska, truputį
Juidieji malti pipirai, truputį
Laimo sultys, 1 šaukštas
Mėtų lapeliai, smulkinti, keletas
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje  kol gražiai apskrus.  Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
  • Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių. 
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį  ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

Skanu ir paprasta! :)    

AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital