Naminė marinuota skumbrė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminė marinuota skumbrė
Autorius apie receptą: Silkės mėgėjams turėtų patikti labai paprastai marinuota šviežia skumbrė. Silkės mėgėjams turėtų patikti labai paprastai marinuota šviežia skumbrė. Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas skumbrės (šviežios, išvalytos)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
Marinatui:
500 mililitrų vandens
50 mililitrų acto
1 šaukštas druskos (kupino)
1 šaukštelis cukraus
2 lapeliai lauro lapų
pagal skonį kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į vandenį suberti visus prieskonius, druską (dėti kaupiną šaukštą), cukrų ir kaitinti, kol užvirs. Leisti keletą minučių atvėsti išjungus kaitrą ir supilti actą. Marinatą pilnai atvėsinti.
2.
Išvalytą skumbrę supjaustyti 1-1,5 cm riekelėmis.
3.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, morką - plonais griežinėliais.
4.
Į stiklainį, pakaitomis sluoksniuoti daržoves ir skumbrės gabalėlius. Užpilti atvėsusiu marinatu. Leisti pastovėti šaldytuve bent parą.
Patarimai:
Priklausomai nuo pasirinkto stiklainio dydžio, sluoksniavimo, marinato gali likti, bet geriau tegul lieka, nei pritrūksta.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital