Margas pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Margas pyragas
Margas pyragas
Margas pyragas
Autorius apie receptą: Vaišinu prie popiečio arbatėlės gabalėliu pyrago. Keista, bet paskutiniu metu išties mažai kepu desertų. Ar čia pavasaris veikia ir norisi daugiau salotų? Bet kartais galima Vaišinu prie popiečio arbatėlės gabalėliu pyrago. Keista, bet paskutiniu metu išties mažai kepu desertų. Ar čia pavasaris veikia ir norisi daugiau salotų? Bet kartais galima pasilepinti ir gabalėliu pyrago. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės, 30% riebumo
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis kakavos
1 šaukštelis aguonų
1 šaukštelis cukraus pudros
1 šaukštelis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų.
2.
Trynius išsukame su cukrumi. Miltus su kepimo milteliais persijojame. Sumaišome su trynių mase, įplakame grietinę ir po truputį įjungiame baltymų masę. Įmaišome aliejų ir tešlą, gerai išmaišome.
3.
Tešlą padaliname į 2 dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą, o į kitą - aguonas.
4.
Kepimo skardą patepame sviestu ir po truputį supilame abi mases. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 – 40 min. Pravėsusį keksą pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital