Margas keksas

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Margas keksas
Margas keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai kiaušinių
270 gramų kvietinių miltų
220 gramų sviesto
200 gramų cukraus
4 šaukštai pieno
2 šaukštai vandens
1.5 šaukšto kakavos
1 šaukštas cukraus pudros
2 šaukšteliai kepimo miltelių (naudojome “Dr.Oetker”)
2 šaukšteliai vanilės pastos (naudojome “Dr.Oetker”)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į didelį dubenį sudėkite kambario temperatūros sviestą, cukrų, druską, miltus, kepimo miltelius, kiaušinius, pieną, vanilės pastą ir elektriniu plaktuvu viską
plakite 2-3 min. Pusę tešlos supilkite į kitą dubenį.
2.
Kakavos miltelius puodelyje sumaišykite su karštu vandeniu ir atvėsinkite. Po to įmaišykite į vieną iš indų su tešla.
3.
Iš lėto, po samtelį tai vienos, tai kitos tešlos pilkite į 20 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą, taikydami supilti į patį vidurį. Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 min., kol kepinys iškils, o įsmeigus medinį iešmelį ištrauksite jį švarų.
4.
Palikite kepinį atvėsti, tada apiberkite milteliniu cukrumi ir pjaustykite.
Patarimai:
Tokiu pat principu šį keksą galima kepti ir pailgoje, vadinamoje duonos kepimo formoje.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Birutė
2021-03-22 14:51
O kokia temperatūra kepti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital