Maltos mėsos šniceliai su juoda duona

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maltos mėsos šniceliai su juoda duona
Autorius apie receptą: Nepatikėsite, bet tokį šnicelį dariau pirmą kartą ir tikiuosi, kad namiškiams patiks. Nepatikėsite, bet tokį šnicelį dariau pirmą kartą ir tikiuosi, kad namiškiams patiks. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulieną su jautiena)
1 vienetas kiaušinių
1.5 riekelės juodos duonos
1 šlakelis pieno
1 vienetas svogūnų (didesnio)
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
1 pundelis krapų (šviežių)
1 pundelis petražolių (šviežių)
pagal skonį džiovintos žolelės
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo duonos riekelių nupjauti plutelę, minkštimą susmulkinti, sudėti į dubenį ir užpilti pienu, palikti pastovėti kelias minutes.
2.
Į dubenį dėti mėsą, įmušti kiaušinį, berti džiovintas žoleles, paprikos miltelius, druską, pipirus. Susmulkinti krapus, petražoles, česnaką ir suberti į dubenį su mėsa, sudėti išbrinkusią, nuspaustą duoną, išmaišyti.
3.
Svogūną perpjauti pusiau, vieną dalį susmulkinti smulkiai, o kitą dalį sutarkuoti stambia tarka ir suberti į dubenį su mėsa. Permaišyti ir kelis kartus atmušti (paimti mėsą ir stipriai mesti į dubenį).
4.
Iš paruoštos masės formuoti šnicelius.
5.
Apvoliojimui į dubenį įmušti kiaušinius, išplakti. Apvolioti šnicelius kiaušinių plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti šnicelius ir kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki kol iškeps.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital