Maltinukai su agurkėlių įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Maltinukai su agurkėlių įdaru
Autorius apie receptą: Šiandien pas mus labai paprasti ir skanūs pietūs. Žinoma, jų užteks ne tik šiandien, bet ir dar kelioms dienoms, kol dirbsiu, nes po darbo aš nenoriu dar virtuvėje stovėti. Šiandien pas mus labai paprasti ir skanūs pietūs. Žinoma, jų užteks ne tik šiandien, bet ir dar kelioms dienoms, kol dirbsiu, nes po darbo aš nenoriu dar virtuvėje stovėti. Patiekti su norimu garnyru. Aš išviriau ryžių ir padariau ridikėlių, agurkų salotas. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Mėsai:
650 gramų maltos mėsos (naudojau veršieną su jautieną)
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų grietinėlės, liesos
4 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių)
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį žalumynų (smulkintų)
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį kmynų
Įdarui:
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
40 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 saujelė sūrio (tarkuoto)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsos mase svogūną supjaustyti nedideliais kubeliais, česnaką susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, berti avižinius dribsnius, druską, pipirus, žalumynus, paprikos miltelius, kmynus, dėti česnaką, svogūną.
3.
Tuomet pilti grietinėlę, gerai išmaišyti ir palikti 30 min., kad dribsniai išbrinktų ir pasimarinuotų.
4.
Įdarui kiaušinius, agurkėlius sutarkuoti burokine tarka, sudėti į dubenį. Tuomet įmaišyti sviestą, tarkuotą sūrį, smulkintus krapus, berti druską, pipirus, išmaišyti.
5.
Imti šiek tiek paruoštos mėsos masės, suploti paplotėlį, dėti į vidurį paruošto įdaro, formuoti maltinukus.
6.
Paruoštus maltinukus lengvai apvolioti miltuose.
7.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėtimaltinukus ir kepti iš abiejų pusių ant nedidelės kaitros uždengus dangčiu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital