Malta mėsa įdaryti pievagrybiai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Autorius apie receptą: Puikus skonis, sotu ir nesudėtinga paruošti. Puikus skonis, sotu ir nesudėtinga paruošti. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
500 gramų maltos kiaulienos (naudojau mentę)
9 vienetai pievagrybių (labai didelių)
1 vienetas morkų
0.5 vieneto svogūnų (didelio)
1 šaukštas majonezo (apytikriai)
1 šaukštelis pesto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai (naudojau chimi churi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pievagrybius nuplauti, išpjauti kotukus ir išskobti. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, berti svogūną ir apkepti iki kol taps skaidrūs.
4.
Į dubenį dėti maltą mėsą, berti prieskonius maltai mėsai, dėti pesto, majonezą, apkeptą svogūną.
5.
Morką sutarkuoti smulkia tarka, suberti į dubenį su mėsa ir gerai suminkyti.
6.
Paruoštas pievagrybių kepurėles įdaryti faršu.
7.
Kepimo formą ištiesti folija, patepti aliejumi. Sudėti pievagrybius.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 50 minučių iki kol gražiai apskrunda, o įsmeigus šakute, bėga skaidrios sultys.
9.
Labai tinka tiekti su bulvių koše, salotomis, o padažui puikiai tiks sumaišyti naminį pomidorą, majonezą ir adžiką.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital