Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | makaronų (stambesnių, pvz., fusilli) | |
0.5 vieneto | sviestinio moliūgo (vidutinio dydžio, arba apie 500g muskatinio) | |
250 gramų | rikotos sūrio (galima keisti varške) | |
125 gramai | mocarela sūrio (arba kitokio gerai besilydančio sūrio) | |
100 gramų | kietojo sūrio | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | česnako miltelių | |
0.5 šaukštelio | džiovinto raudonėlio (arba kitų mėgamų prieskoninių žolelių) | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų (šviežiai grūstų) | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
500 gramų | maltos mėsos (naudojau perpus kiaulieną ir jautieną) | |
400 gramų | pomidorų tyrės (arba konservuotų smulkintų pomidorų) | |
250 mililitrų | kiaulienos sultinio (naudojome 1 „Gallina Blanca“ sultinio kubelį) | |
100 gramų | špinatų | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų (šviežiai grūstų) | |
Viršui: | ||
125 gramai | mocarela sūrio (arba kitokio gerai besilydančio sūrio) |