Makaronų apkepas su malta mėsa ir grybais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Makaronų apkepas su malta mėsa ir grybais
Autorius apie receptą: Gardu ir labai paprasta, puiki idėja sunaudoti vakarykščius likusius makaronus. Gardu ir labai paprasta, puiki idėja sunaudoti vakarykščius likusius makaronus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų faršo (naudojau kiaulienos)
450 gramų makaronų (išvirtų)
250 gramų voveraičių (galima pakeisti pievagrybiais)
200 gramų grietinės (arba neriebios grietinėlės)
100 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinti keptuvę ir joje apkepti faršą, pagardinti druska, pipirais.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną ir jį apkepti kitoje keptuvėje.
3.
Nuvalyti grybus, sudėti į keptuvę su svogūnais ir dar pakepinti.
4.
Susmulkinti petražoles ir jas suberti į keptuvę su svogūnais ir grybais, tuomet sudėti grietinę, apkeptą faršą, raudonėlį, rozmariną, trumpai patroškinti.
5.
Išvirti makaronus ir juos sudėti į kepimo indą, ant jų suberti faršą su voveraitėmis.
6.
Sutarkuoti sūrį ir apibarstyti viršų.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes, kol gražiai apkeps sūris.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital