Makaronai su voveraičių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Makaronai su voveraičių padažu
Makaronai su voveraičių padažu
Makaronai su voveraičių padažu
Makaronai su voveraičių padažu
Autorius apie receptą: Jūs manote voveraitės ir makaronai netinka? Oi kaip klystate. Tinka ir net labai tinka. Pamėginkite ir įsitikinsite. O pietūs, kurie pagaminami vos per 20 min, man patinka labai. Jūs manote voveraitės ir makaronai netinka? Oi kaip klystate. Tinka ir net labai tinka. Pamėginkite ir įsitikinsite. O pietūs, kurie pagaminami vos per 20 min, man patinka labai. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai tagliatelle makaronų ("lizdų")
200 mililitrų grietinėlės
2 saujos voveraičių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas šalotinių svogūnų
50 gramų parmezano sūrio (tarkuoto, galite rinktis kitą)
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus užkaičiame virti gerai pasūdytame vandenyje.
2.
Voveraites nuplauname. Svogūną susmulkiname.
3.
Šoninę supjaustome kubeliais. Suberiame į keptuvę ir pakepiname, kol ši gražiai apskrus. Sudedame voveraites, smulkintą svogūną ir pakepiname dar 5 – 7 min. Supilame grietinėlę. Pakaitiname, kol padažas taps kreminis. Sudedame išvirtus makaronus. Pabarstome tarkuotu sūriu, smulkintais laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital