Liulia kebabai keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Liulia kebabai keptuvėje
Autorius apie receptą: Skanu ir paprasta. Galite kepti keptuvėje arba grilyje. Skanu ir paprasta. Galite kepti keptuvėje arba grilyje. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų jautienos (riebesnės)
150 gramų kiaulienos (riebesnės, žr. patarimus)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis pomidorų pastos
1 žiupsnelis malto kumino
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą ir svogūną sumalti į dubenį. Įspausti česnaką, dėti pomidorų pastos, įberti paprikos miltelių, druskos, pipirų, kumino, aitriosios paprikos, suberti krapus ir išmaišyti. Išmaišyti reikia gerai ir faršą atmušti - imti mėsą ir vis mesti ant stalo. Tai daryti reikėtų 4 - 5 minutes.
2.
Paruoštą faršą dėti į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Medinius iešmelius pamirkyti vandenyje. Tuomet ant kiekvieno dėti mėsos ir formuoti iš mėsos kebabo formą. Kepti keptuvėje iki kol iškeps iš visų pusių arba grilyje. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Patarimai:
Jei mėsą naudosite neriebia, kebabai iškeps sausesni.
Kiaušinio nenaudoju, bet jei jūs norite, galite įmaišyti. Man mėsa ant iešmelių laikosi puikiai ir be kiaušinio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital