Lietiniai su varškės kremu ir braškėmis

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietiniai su varškės kremu ir braškėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kas gali būti geriau už lietinius blynelius pusryčiams? O ypač, kai jie susukti su varškės kremu, braškėmis - gaivūs, maloniai saldūs, vasariškai spalvingi ir labai skanūs. Kas gali būti geriau už lietinius blynelius pusryčiams? O ypač, kai jie susukti su varškės kremu, braškėmis - gaivūs, maloniai saldūs, vasariškai spalvingi ir labai skanūs. Deimantė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
150 mililitrų pieno
120 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
1 šaukštas aliejaus (+ šiek tiek kepimui)
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
400 gramų varškės
250 gramų braškių
1 šlakelis citrinų sulčių
50 gramų cukraus pudros
0.5 šaukštelio vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį berti miltus, druską, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, pilti aliejų ir nuolat maišant supilti pieną ir vandenį. Išplakti konditerine šluotele.
2.
Paruoštą tešlą palikti 20 - 30 minučių pastovėti kambario temperatūroje. Pastovėjusi tešla šiek tiek sutirštėja, tad jei reikia, įpilkite šiek tiek pieno arba vandens.
3.
Keptuvę įkaitinti, patepti aliejumi, pilti samtelį tešlos, pakėlus keptuvę pasukioti, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Kepti 1-2 minutes arba iki kol jo krašteliai lengvai atlips nuo kraštų. Tuomet lietinį apversti ir kepti dar apie 1 minutę. Taip iškepti visus lietinius.
4.
Kremui į dubenį dėti varškę, vanilę, pilti citrinų sultis, berti cukraus pudrą ir pertrinti šakute arba elektriniu plaktuvu.
5.
Ant lietinio blyno dėti kremo, paskirstyti per visą plotį, kraštelyje lygia linija išdėlioti braškes ir susukti blynelį.
AUTORIUS: Deimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital