Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
220 mililitrų | pieno | |
2 vienetai | kiaušinių | |
80 gramų | kvietinių miltų (apytikriai) | |
20 gramų | sviesto (tirpinto) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kepimui: | ||
1 šlakelis | aliejaus | |
Įdarui: | ||
180 gramų | rūkytos vištienos (arba keptos) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (arba geltono, vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | paprikos | |
3 šaukštai | kreminio sūrio | |
1 šaukštas | aliejaus | |
0.5 šaukštelio | provanso žolelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
200 mililitrų | grietinėlės | |
30 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Pabarstymui: | ||
2 šaukštai | česnakų laiškų (smulkintų ar kitų žalumynų) |