Lietiniai su dešrelėmis ir sūriu

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lietiniai su dešrelėmis ir sūriu
Lietiniai su dešrelėmis ir sūriu
Lietiniai su dešrelėmis ir sūriu
Lietiniai su dešrelėmis ir sūriu
Autorius apie receptą: Lietiniai, kurie patiks ir mažiems, ir dideliems. Lietiniai, kurie patiks ir mažiems, ir dideliems. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 mililitrų pieno
320 gramų kvietinių miltų (persijotų)
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos dešrelių
175 gramai fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti, supilti tirpintą sviestą, pieną, suberti druską, cukrų, viską išmaišyti. Suberti persijotus miltus, maišyti, kol masė taps vientisa. Tešla turi būti skystesnė nei įprasta blynų tešla.
2.
Keptuvę įkaitinti, pilti tešlos ir blynus kepti iš abiejų pusių.
3.
Įdarui sutarkuoti sūrį ir dešreles.
4.
Sumaišyti sūrį su kiaulienos dešrelėmis, įdėti 2 šaukštus majonezo, viską išmaišyti, pagal skonį berti maltų juodųjų pipirų.
5.
Ant iškepto lietinio vidurio dėti šaukštą įdaro, suvynioti. Suvyniotus lietinius sudėti į kepimo skardą.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių, kol sūris ištirps ir lietinio viršus įgaus švelniai rudą spalvą.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital