Belgiški vafliai "Liege"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Belgiški vafliai "Liege"
Autorius apie receptą: Vaflių esu iškepusi įvairių ir labai daug, visi labai skanūs, bet labiausiai patiko šie. Vaflių esu iškepusi įvairių ir labai daug, visi labai skanūs, bet labiausiai patiko šie. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų pieno (šilto)
150 gramų sviesto (tirpinto)
150 gramų perlinio cukraus
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišome su mielėmis, druska.
2.
Lengvai išplakame kiaušinius ir sumaišome su sviestu.
3.
Miltus sumaišome su kiaušinių-sviesto mase, pilame šiltą pieną ir užmaišome tešlą.
4.
Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir pastatome šiltai 40-60 min.
5.
Įmaišome perlinį cukrų.
6.
Kepame gerai įkaitintoje vaflinėje.
7.
Tiekiame su uogomis, medumi ar sirupu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital