Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 litras | daržovių sultinio |
2 vienetai | raudonosios paprikos |
400 mililitrų | kokosų pieno (naudojau 18% riebumo) |
200 gramų | žaliųjų lęšių |
150 gramų | bolivinių balandų |
1 vienetas | morkų (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos) |
1 vienetas | mango vaisiaus (nebūtina, bet beprotiškai dera) |
3 saujos | špinatų |
1 sauja | kalendros (arba petražolių) |
1 vienetas | svogūnų |
2 skiltelės | česnako |
3 centimetrai | imbiero (šviežio) |
2 šaukštai | raudonosios kario pastos (arba pagal skonį, žr. patarimus) |
2 šaukšteliai | kario prieskonių (naudojau Mango Curry mišinį, bet tinka ir kitoks) |
2 šaukštai | žuvies padažo (naudojome veganišką variantą, bet tinka ir klasikinis arba keiskite sojos padažu ar coconut aminos) |
1 šaukštas | kokosų aliejaus (arba kitokio mėgiamo) |