Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų
triufelių
(tinka šokoladiniai ar kiti mėgiami)
120 gramų
balto šokolado
20 gramų
juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Truputį (kokius 20 g) balto šokolado ištirpinti ir iš jo ant kepimo popieriaus formuoti "rankytes" (viso 20 rankyčių). Padėti į šaldytuvą, jog sustingtų.
2.
Likusį baltąjį šokoladą ištirpinti virš garų vonelės ir jame dosniai pamirkyti kiekvieną triufeliuką. Pamirkytus triufeliukus dėti ant kepimo popieriumi išklotos lentelės arba lėkštės. Į triufeliukus susmeigti sustingusias šokoladines rankytes. Padėti į šaldytuvą, jog sutvirtėtų.
3.
Kai sutvirtės, ištirpinti juodąjį šokoladą ir iš jo padaryti vaiduokliukų akytes ir burnytes.