Laukinis jūrų ešerys

AUTORIUS:
Ana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Laukinis jūrų ešerys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis)
Padažui:
50 ml baltojo vyno
100 ml grietinėlės
15 g saulėje džiovintų pomidorų
10 cm baltojo poro dalies
0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių
20 g sviesto
Druskos - pagal skonį
Pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Kepti apie 15 minučių. Padažui: nugarinkite baltąjį vyną (virkite apie 5 minutes), įpilkite grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais. Padažą išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Žuvį patiekite su padažu.
AUTORIUS: Ana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital