Lašišos ir anakardžių užtepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašišos ir anakardžių užtepėlė
Lašišos ir anakardžių užtepėlė
Lašišos ir anakardžių užtepėlė
Autorius apie receptą: Gardi, maistinga ir greitai pagaminama užtepėlė. Jai nereikia pieno produktų, tad puikiai tiks ne tik norintiems išbandyti naujus skonius ar vengiantiems laktozės, bet ir Gardi, maistinga ir greitai pagaminama užtepėlė. Jai nereikia pieno produktų, tad puikiai tiks ne tik norintiems išbandyti naujus skonius ar vengiantiems laktozės, bet ir Kūčių stalui. Tai yra bazinis receptas kuris puikus jau savaime, bet juo varijuokite drąsiai - įmaišykite saulėje džiovintų pomidorų, įpsauskite skiltelę česnako, įpjaustykite kaparėlių - kaskart ši užtepėlė gali būti vis kitokia. (...daugiau) Dovilė, BeDietu.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų rūkytos lašišos filė
100 gramų anakardžių riešutų
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Anakardžius užpilu karštu vandeniu ir palieku bent dvi valandas išbrinkti ir suminkštėti. Išbrinkusius nusunkiu.
2.
Į trintuvą dedu suminkštėjusius anakardžio riešutus, rūkytą lašišą ir citrinų sultis.
3.
Trinu nedideliu greičiu, vis nustumdama ingredientus nuo sienelių link trintuvo ašmenų. Trinu iki norimos konsistencijos - trumpiau trinant ji bus grūdėtesnė, tekstūriškesnė, ilgiau - vientisesnė. Paragauju, ar patinka skonis. Jeigu norisi, įpilu dar šiek tiek citrinų sulčių ar įberiu druskos ir/ar žiupsnelį pipirų.
4.
Šią lašišos užtepėlę aš labai mėgstu tepti ant orkaitėje iškeptų saldžių bulvių riekelių, pabarstyti trupučiu rūkytos paprikos, smulkintais riešutais bei žalumynais - šventės verta užkandėlė. Bet ji taip pat labai skani užtepta ant juodos duonos, mėgiamo skrebučio ar tiesiog kabliuojama daržovių lazdelėmis.
RECEPTO DRAUGAS: Bosch
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis