Lašišos užkandis su gaiviu padažu

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Lašišos užkandis su gaiviu padažu
Lašišos užkandis su gaiviu padažu
Lašišos užkandis su gaiviu padažu
Lašišos užkandis su gaiviu padažu
Autorius apie receptą: Skanu tiekti su skrudintu prancūzišku batonu. Skanu tiekti su skrudintu prancūzišku batonu. Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Pagrindui:
200 gramų lašišos filė (rūkytos)
1 sauja krapų (šviežių, smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
1 vienetas šalotinių svogūnų (nedidelio)
1 skiltelė česnako
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
Papildomai:
2 šaukštai kaparėlių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažui į dubenėlį pilti aliejų, dėti garstyčias, pusžiedžiais pjaustytą svogūną, įspausti česnaką, pilti citrinų sultis, išmaišyti.
2.
Kaparėlius nusausinti popieriniu rankšluosčiu, sudėti į dubenį, berti miltus, išmaišyti, kad visi pasidengtų miltais.
3.
Į nedidelį puodą pilti aliejų, įkaitinti ir sudėti keparėlius, apkepinti vis pamaišant apie 4 minutes. Tuomet išimti ir palikti iki kol atvės.
4.
Į lėkštę išdėlioti pjaustytą lašišą, tolygiai aplieti paruoštu padažu, apibarstyti kaparėliais, šviežiai grūstais juodais pipirais ir krapais.
5.
Skanu tiekti su skrudintu prancūzišku batonu, duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital