Greitai marinuoti ridikėliai

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Marinuoti ridikėliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Reikės tik keturių ingredientų ir 15 minučių! Tokie saldžuarūgščiai ridikėliai labai tinka prie mėsos patiekalų ir ypač patiks tiems, kas nemėgsta marinuotų svogūnų. Reikės tik keturių ingredientų ir 15 minučių! Tokie saldžuarūgščiai ridikėliai labai tinka prie mėsos patiekalų ir ypač patiks tiems, kas nemėgsta marinuotų svogūnų. Šį receptą atradau pas J. Oliverį ir jis tikrai labai vykęs. (...daugiau) Ona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pundelis ridikėlių
2 šaukštai raudonojo vyno acto (arba obuolių acto)
1 šaukštas cukraus (arba medaus)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ridikėlius nuplauti, nusausinti ir nuvalyti.
2.
Ridikėlius supjaustyti labai plonomis riekelėmis, užberti cukrumi, druska, užpilti actu, gerai išmaišyti ir palikti pastovėti bent 15 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Erika
2018-05-21 11:39
Vietoje cukraus dėjau nepilną šaukštą medaus, labai patiko visiems prie grilio mėsytės skanauti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis