Lašišos ir ryžių troškinys

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Lašišos ir ryžių troškinys
Lašišos ir ryžių troškinys
Lašišos ir ryžių troškinys
Autorius apie receptą: Labai gardus, sveikas ir greitai paruošiamas netradicinis lašišos plovas. Labai gardus, sveikas ir greitai paruošiamas netradicinis lašišos plovas. Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų ryžių
500 gramų lašišos filė
2 vienetai morkų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 galva česnako
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal skonį marinuotų agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai puode reiktų išsivirti ryžius.
2.
Kol verda ryžiai, smulkiai supjaustyti rausvąjį svogūną ir česnaką. Sutarkuoti morką. Mažais gabalėliais supjaustyti lašišą.
3.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi (geriau naudoti didesnę keptuvę su dangčiu) pakepinti supjaustytą svogūną, kai jis apkeps, sudėti česnaką, pakepinti apie 2 min ir tada į keptuvę sudėti gabalėliais supjaustytą lašišą. Kepti apie 5-7 min, kol iškeps. Kai iškeps lašiša su svogūnais ir česnakais, į keptuvę sudėti sutarkuotas morkas, viską išmaišyti ir dar pakepinti 5 min. Kai morkos keptuvėje pasitroškins, suberti išvirtus ryžius, viską gerai išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, uždengti keptuvę dangčiu ir dar leisti viskam pasitroškinti 5 min.
4.
Labai skanu patiekti su marinuotais agurkais.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital