Lašiša troškinta piene

AUTORIUS:
Židrūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Lašiša troškinta piene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g lašišos
200 g grybų
2 svogūnai
Rapsų aliejus
50 ml balto vyno
100 g makaronų
50 ml grietinėlės
1 a. š. kario miltelių
100 g sviesto
Krapai
Citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus sudėti į verdantį vandenį ir virti. Supjaustyti grybus ir svogūnus, kepti keptuvėje kol apskrus svogūnai. Į švarią keptuvę supilti vyną, kai jis užvirs supilti grietinėlę ir karį. Lašišą apvirti apie 10 min. Kai žuvis pavirs su medine mentele susmulkinti iki mažų kąsnelių. Supilti į žuvį grybus su svogūnais. Viską užkaitinti.
Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti krapus ir citrinos sultis. Žuvį patiekti su makaronais, sviesto ir krapų padažu.
AUTORIUS: Židrūnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Anatolka
2020-11-01 10:10
O kur pienas dingo ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital