Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis
Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis
Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis
Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis
Autorius apie receptą: Dar vienas puikus receptas šventiniam stalui. Ačiū Kristinai už pasidalintas idėjas. Išbandžiau, skanu ir labai patiko visai šeimai. Valgykime kuo daugiau žuvies ir Dar vienas puikus receptas šventiniam stalui. Ačiū Kristinai už pasidalintas idėjas. Išbandžiau, skanu ir labai patiko visai šeimai. Valgykime kuo daugiau žuvies ir pratinkime tą daryti savo vaikus, parodydami jiems patys pavyzdį. Receptą radau "Ant medinės lentelės" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas lašišos filė
50 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
4 šaukštai panko džiūvėsėlių
2 skiltelės česnako (smulkintų)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
8 vienetai bulvių (mažų)
50 gramų parmezano sūrio
2 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Salotoms:
100 gramų salotų mišinio
1 vienetas morkų
1 vienetas agurkų
1 saujelė granatų (sėklų)
1 saujelė kedro riešutų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Garnyrui mažas bulves švariai nuplauname, perpjauname per pusę ir apverdame 8 minutes. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
2.
Sumaišome dubenyje tarkuoto parmezaną, 2 skiltelėmis smulkinto česnako, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Užpilame ant bulvių.
3.
Dubenyje sumaišome panko džiūvesėlius, tarkuoto parmezaną, 2 skilteles smulkinto česnako, medų, alyvuogių aliejų, žiupsnelį druskos ir pipirų.
4.
Lašišą dedame į skarda su bulvėmis. Džiūvesėlių mišiniu užklojame lašišos filė, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame viską įkaitintoje iki 190 C laipsnių orkaitėje 20 min.
5.
Salotas nuplauname. Agurką ir morką sutarkuojame šiaudeliais. Česnaką pasmulkiname.
6.
Iš medaus, alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir smulkinto česnako sumaišome padažą. Juo apšlakstome salotas. Pagardiname druska, pipirais. Pabarstome kedro riešutais ir granatų sėklomis. Skanaujame ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital