Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 gabalėliai | lašišos filė (didesnių arba 5 mažesnių) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | balzaminio acto ((arba vyno ar obuolių acto) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
0.5 šaukštelio | džiovinto raudonėlio | |
0.5 šaukštelio | česnako miltelių (arba 2 skiltelių česnako) | |
0.5 šaukštelio | cukraus (nebūtina) | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių (arba juodųjų pipirų) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Padažui: | ||
100 gramų | jogurto, natūralaus (arba graikiško) | |
2 šaukštai | varškės užtepėlės (arba kreminio sūrio, aš naudojau Vilkyškių varškės užtepėlę su žalumynais) | |
1 sauja | krapų (smulkintų) | |
1 skiltelė | česnako (išpaustos arba smulkiai sukapotos) | |
1 šaukštelis | krienų (arba garstyčių) | |
1 šaukštelis | citrinos sulčių | |
1 šaukštelis | raudonojo vyno acto (arba obuolių acto) | |
1/4 šaukštelio | džiovinto raudonėlio | |
1/4 šaukštelio | džiovintų petražolių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Daržovėms: | ||
200 gramų | vyšninių pomidorų | |
150 gramų | agurkų | |
50 gramų | fetos sūrio | |
1 sauja | alyvuogių (kalamata arba juodųjų, nebūtina) | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų | |
1 sauja | krapų (smulkintų) | |
0.5 šaukšto | citrinų sulčių | |
0.5 šaukšto | raudonojo vyno acto (arba obuolių acto) | |
1 skiltelė | česnako (išspaustos) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | čili dribsnių | |
0.5 šaukštelio | džiovinto raudonėlio | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |