Lašiša keptuvėje sojos padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašiša keptuvėje sojos padaže
Lašiša keptuvėje sojos padaže
Lašiša keptuvėje sojos padaže
Autorius apie receptą: Labai paprastas, tačiau skanus patiekalas. Šiuo būdu paruoštą lašišą galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą, o jos likučius sunaudoti salotoms. Labai paprastas, tačiau skanus patiekalas. Šiuo būdu paruoštą lašišą galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą, o jos likučius sunaudoti salotoms. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lašišos filė
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas pomidorų pastos
Padažui:
100 gramų medaus (apytikriai)
3 šaukštai sviesto
3 šaukštai vandens
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai česnako granulės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą pabarstyti druska, pipirais, rūkytos paprikos milteliais, gerai įtrinti.
2.
Į keptuvę pilti šaukštelį aliejaus, įkaitinti, įdėti lašišą oda žemyn ir kepti apie 3 minutes.⠀
3.
Į vieną keptuvės kampą sudėti sviestą, pilti aliejų. Ištirpus sviestui suberti česnako granules, pilti vandenį, sojos padažą, dėti pomidorų pastą, medų ir pilti citrinos sultis, išmaišyti padažą.
4.
Padažu užpilti lašišą ir kepti 5–6 minutes, vis apipilant padažu, kol lašiša karamelizuosis ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital