Labai šokoladinis veganiškas tortas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Labai šokoladinis veganiškas tortas
Autorius apie receptą: Šis lengvai paruošiamas šokoladinis veganiškas tortukas pavergs visų šokolado mylėtojų širdis. Šis lengvai paruošiamas šokoladinis veganiškas tortukas pavergs visų šokolado mylėtojų širdis. Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
6 vienetai minkštų datulių (be kauliukų)
50 gramų kokoso drožlių
20 gramų migdolų
Įdarui:
2 vienetai avokadų
80 mililitrų agavos sirupo
50 gramų juodojo šokolado
4 šaukštai kokosų sviestas
30 mililitrų kokosų pieno (riebaus)
2 šaukštai kakavos
1 žiupsnelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
40 gramų pistacijų (branduolių)
1 žiupsnelis cukraus
pagal poreikį kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje.
2.
Datules su kokoso drožlėmis ir paskrudintais migdolais susmulkinkite smulkintuve.
3.
Masę paskirstykite ant kepimo formos dugno paspausdami ir palygindami.
4.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki įgaus medaus atspalvį. Atvėsinkite.
5.
Įdarui avokadus perpjauti pusiau, pašalinti kaulą ir išskobti minkštimą.
6.
Šokoladą su kokosų aliejumi pašildome virš garų vonelės, kol ištirps.
7.
Į plakiklį sudėkite avokadų minkštimą, suberkite kakavos miltelius, cinamoną, druską, supilkite agavos sirupą, ištirpdytą juodąjį šokoladą su kokosų aliejumi ir kokosų pieną. Sutrinkite iki vientisos konsistencijos masės.
8.
Užpilkite ant atvėsusio pagrindo ir palikite šaldytuve apie 12 valandų.
9.
Prieš pateikiant, keptuvėje ištirpdykite cukrų, suberkite pistacijas ir leiskite joms karamelizuotis.
10.
Kitoje sausoje keptuvėje paskrudinkite kokoso drožles.
11.
Karamelizuotas pistacijas dėkite ant torto viršaus bei užberkite paskrudintų kokoso drožlių.
Patarimai:
Nurodytas ingredientų kiekis yra skirtas paruošti apie 15 cm skersmens tortuką.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital