Labai skanus varškės pyragas su uogomis

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Varškės pyragas su uogomis
Varškės pyragas su uogomis
Varškės pyragas su uogomis
Autorius apie receptą: Аš dėjau tik 200 gr. mėlynių - man jų pyrage užteko. Labai svarbu nepjaustyti pyrago dar šilto, nes varškė gali būti gerai nesustingus. Labai skanus netradicinio skonio Аš dėjau tik 200 gr. mėlynių - man jų pyrage užteko. Labai svarbu nepjaustyti pyrago dar šilto, nes varškė gali būti gerai nesustingus. Labai skanus netradicinio skonio pyragas! (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 gramų miltų
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Įdarui:
600 gramų varškės
300 gramų mėlynių (ar kitų uogų)
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Visų pirma užminkome tešlą - kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniniliu cukrumi. Imušame išplaktą kiaušinį, gerai išmaišome. Suberiame kepimo miltelius ir miltus. Užminkome nelabai kietą tešlą. Pyrago kepimo formą nuimamais kraštais (24-26 cm. skersmens) ištepame aliejumi ir iš tešlos suformuojame pagrindą su "sienelėmis".
2.
Ruošiame įdarą. Trynius atskirti nuo baltymų ir išsukti iki purmo su cukrumi. Sudėti per sietelį pertrintą varškę, išmaišyti. Suberti krakmolą, išmaišyti, kad nebutų gumuliukų. Iki standumo išplakti baltymus ir labai atsargiai įmaišyti į varškės masę (tik ne elektriniu plakikliu). Varškės masę supilti ant tešlos ir išlyginti. Mėlynes sumalti su vienu šaukštu cukraus ir lygiu sluoksniu paskirstyti ant varškės.
3.
Pyragą dėti į iki 180 C įkaitintą orkaitę ir kepti valandą. Iškepusį pyragą prieš pjaustant visiškai ataušinti. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital