Menkės kepsneliai - labai skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Menkės kepsneliai tešloje
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir karšti, ir šalti. Jei kepsite mažučius, galite patiekti kaip užkandį su kokiu nors padažiuku. Labai skanūs ir karšti, ir šalti. Jei kepsite mažučius, galite patiekti kaip užkandį su kokiu nors padažiuku. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų menkių filė (arba kitos liesos žuvies)
4 vienetai kiaušinių (nedidelių)
1 vienetas morkų
1 gabalas poro (sprindžio dydžio baltosios poro dalies)
3 šaukštai majonezo
3 šaukštai krakmolo (su kaupu)
pagal skonį prieskonių žuviai
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Filė supjaustome kubeliais, maždaug 1x1 cm, morkas sutarkuojame burokine tarka, porą supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Viską sudedame į dubenį, dedame majonezą, įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius ir druską, viską gerai išmaišome ir paliekame per naktį šaldytuve.
3.
Prieš kepant į masę įmaišome krakmolą. Masė turi būti tiršta, gan biri. Dviejų šaukštų pagalba formuojam kepsnelius ir kepam įkaitintam aliejuje. Iškeptus dedame ant popierinio rankšluostuko, kad sugertų riebalų perteklių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Meda
2018-06-29 18:47
Kepu miltai tokius kepsnelius, bet nededu majonezo ir krakmolo. Dedu siek tiek speltu miltu. Kiausinis ir miltai puikiai suteikia kepsneliui forma. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital