Varškės pyragas su džiovintais abrikosais - skanus ir greitai pagaminamas

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Varškės pyragas su džiovintais abrikosais
Autorius apie receptą: Labai paprastai padaromas ir labai skanus pyragas! 24 cm. apvaliai formai su nuimamais kraštais. Matavimui naudojama 200 ml stiklinė. Labai paprastai padaromas ir labai skanus pyragas! 24 cm. apvaliai formai su nuimamais kraštais. Matavimui naudojama 200 ml stiklinė. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų
200 gramų sviesto
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 saujos džiovintų abrikosų
3 šaukštai grietinės
1 šaukštas krakmolo
šiek tiek migdolų drožlių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išlydome, truputį atvėsiname, dedame į jį grietinę, išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, maišome, kol galėsime minkyti rankomis. Gausime minkštą, riebią tešlą. 1/4 tešlos dedame į šaldymo kamerą. Likusią rankomis paskirstome labai plonu sluoksniu ant formos dugno ir apie 3 cm. ant sienelių.
2.
Įdarui varškę pertriname per sietelį, sumaišome su cukrumi, išplaktais kiaušiniais, krakmolu, grietine. Abrikosus supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su varške. Pilame įdarą ant tešlos. Imame tešlą iš šaldymo kameros ir burokine trintuve sutarkuojame ją ant pyrago viršaus.
3.
Kepame 180° C orkaitėje apie 50 min. (kol gražiai pagelsta). Jei norite, apie 15 min. iki kepimo pabaigos apibarstykite viršų migdolų plokštelėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Erika
2017-12-11 22:59
Labai skanus pyragas,aciu uz receptuka:) ATSAKYTI
Gerda
2017-05-26 22:54
Kažin, ar nebus pagrindas be cukraus nelabai skanus? ATSAKYTI
Ūla
2017-05-28 07:55
Aš kai nemėgstu labai saldžiai, man pats tas buvo, bet jei jūs "prie smaližių", cukraus į tešlą drąsiai galit dėt, per saldu tikrai nebus :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital