Autorius apie receptą:
Kai pirmą kartą paragavau, tiesiog negalėjau patikėti, koks tai puikus derinys! Mėsos sūrumas ir pikantiškumas tobulai dera su meliono saldumu, o paruošti užtrunka vos kelias
Kai pirmą kartą paragavau, tiesiog negalėjau patikėti, koks tai puikus derinys! Mėsos sūrumas ir pikantiškumas tobulai dera su meliono saldumu, o paruošti užtrunka vos kelias minutes!
(...daugiau)(...mažiau)
Greta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 vieneto
melionų
10 riekių
šaltai rūkytos šoninės
(arba kumpio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Iš melionio ledų šaukštu išskobti rutuliukus arba melioną supjaustyti maždaug kąsnio dydžio kubeliais.
2.
Šoninę sulankstyti, dėti ant meliono ir sutvirtinti mediniu smeigtuku. Jei smegtukų neturite, meliono gabalėlį galima tiesiog apvynioti šoninės juostele.