Kvapnūs varškės rageliai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kvapnūs varškės rageliai su obuoliais
Kvapnūs varškės rageliai su obuoliais
Kvapnūs varškės rageliai su obuoliais
Kvapnūs varškės rageliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Greitai ir nesunkiai paruošiami. Šie sausainiai ar pyragaičiai, rageliai ar juostelės ( kaip pavadinsit, taip nepagadinsit, formas galit daryti kokias tik sugalvojate), o pavyksta Greitai ir nesunkiai paruošiami. Šie sausainiai ar pyragaičiai, rageliai ar juostelės ( kaip pavadinsit, taip nepagadinsit, formas galit daryti kokias tik sugalvojate), o pavyksta be galo skanūs. (...daugiau) Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
4 vienetai obuolių
180 gramų varškės
180 gramų kvietinių miltų
65 gramai sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių trynių
40 gramų cukraus
1 sauja razinų
2 gramai druskos
1 šaukštelis cinamono (kupino)
Pabarstymui:
pagal skonį cukraus
pagal skonį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Razinas sudėti į dubenėlį ir užpilti verdančiu vandeniu, po minutės nupilti vandenį.
2.
Nulupti ir skiltelėmis supjaustyti obuolius.
3.
Į dubenį dėti razinas, obuolius ir pakaitinti mikrobangų krosnelėje 3 minutes arba sudėti į puodą ir patroškinti ant viryklės, kol suminkštės.
4.
Ant obuolių ir razinų berti 20 gramų cukraus, cinamoną ir išmaišyti, palikti atvėsti.
5.
Į dubenį dėti minkštą sviestą, berti likusį cukrų ir išmaišyti elektriniu plakikliu ar mentele, dėti varškę, berti miltus, druską, dėti kiaušinio trynį ir suminkyti tešlą.
6.
Paruoštą tešlą suminkyti į kamuoliuką, svarbu neperminkyti, tik paminkyti tiek, kad neliktų sausų miltų, dėti į šaldytuvą 15 minučių.
7.
Ant pamiltuoto paviršiaus iškočioti tešlą iki 2 mm storio, supjaustyti norimos formos gabaliukais, viename gale dėti įdarą šiek tiek toliau nuo krašto, kitame gale padaryti įpjovas, užlenkti nepjaustytą kraštelį ant įdaro, užspausti galus, kad įdaras neišbėgtų ir užversti ant viršaus galą su įpjovomis.
8.
Paruoštus ragelius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, juosteles apiberti cukrumi ir norimu kiekiu cinamono.
9.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.
10.
Galima valgyti ir šiltus, bet skanūs ir atvęsę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital