Greiti moliūgų ir bulvių blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Moliūgų ir bulvių blynai
Autorius apie receptą: Labai mėgstu paprastus bulvinius blynus, bet taip pat mėgstu įvairovę. Šiandien aš bulves sumaišiau su moliūgais ir nepasigailėjau. Saldžiai aromatingi, sotūs ir gardūs Labai mėgstu paprastus bulvinius blynus, bet taip pat mėgstu įvairovę. Šiandien aš bulves sumaišiau su moliūgais ir nepasigailėjau. Saldžiai aromatingi, sotūs ir gardūs blynai praskaidrins net ir patį darganiausią žiemos vakarą, ne tik savo skoniu, bet ir saulėta spalva. Šiandien aš juos valgiau su graikišku jogurtu, pagardintu trupučiu druskos, pipirų ir česnako, bet čia taip pat tiks ir paprasta grietinė, o dar pagardinus juos trupučiu rūkytos lašišos turėsite net visai gurmanišką patiekalą, kuriuo net nedvejodami, galite vaišinti net įmantriausius svečius. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų moliūgų (be odos, sutarkuoto burokine tarka)
600 gramų bulvių (nuskustų, sutarkuotų burokine tarka)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai miltų
3 šaukštai moliūgų sėklų
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis maltų kajeno pipirų (nebūtina)
šiek tiek druskos
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite tarkuotus moliūgus ir bulves. Įtarkuokite svogūną. Įmaišykite kiaušinius ir miltus. Pagardinkite turpučiu muskado riešuto, geru žiupsniu kajeno pipirų ir druska. Įmaišykite moliūgo sėklas. Leiskite tešlai pastovėti 20 minučių.
2.
Keptuvėje įkaitinkite du šaukštus alyvuogių aliejaus, Kabinkite po šaukštą paruoštos masės, keptuvėje formuokite blynus, prispaudžiant antru šaukštu galu ir paplokštinant juos. Kepkite ant lengvos ugnies apie 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol blynai apskrus.
3.
Mėgaukitės šiais blynais su trupučiu grietinės, graikišku jogurtu, gal ir trupučiu rūkytos lašišos.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Moliūgas
2020-01-05 18:11
manau galima blyną paspausti ir pirmu galu, skonis nuoto nenukentės::))) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital