Kvapni pomidorinė žuvienė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kvapni pomidorinė žuvienė
Autorius apie receptą: Kvapni, soti ir labai skani žuvienė. Kvapni, soti ir labai skani žuvienė. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
500 gramų žuvies filė
200 mililitrų pomidorų sulčių
4 šaukštai ryžių
3 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą dėti sviestą, ištirpinti, suberti ryžius ir apkepti. Tuomet pilti vandenį, suberti druską, pipirus, lauro lapus ir išmaišyti. Virti apie 7 minutes.
2.
Žuvį supjaustyti smulkesniais gabaliukais, svogūnus ir česnaką susmulkinti, sudėti į puodą su ryžiais. Supilti pomidorų sultis ir pavirti 10 minučių.
3.
Petražoles ir krapus susmulkinti, suberti į puodą, įpilti citrinos sulčių ir permaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital