Bulgariška dilgėlių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulgariška dilgėlių sriuba
Bulgariška dilgėlių sriuba
Bulgariška dilgėlių sriuba
Bulgariška dilgėlių sriuba
Autorius apie receptą: Verta išbandyti, nes labai gardi sriuba. Verta išbandyti, nes labai gardi sriuba. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų dilgėlių
120 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto paprikos
2 šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės makaronų (arba ryžių)
pagal poreikį sultinio
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dilgėles perinkite, nuplaukite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Po kelių minučių nukoškite, nuspauskite vandenį ir supjaustykite smulkiai.
2.
Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną, tarkuotą morką ir smulkintą papriką. Apkepinkite, kol daržovės suminkštės.
3.
Sudėkite dilgėles, makaronus arba ryžius ir užpilkite sultiniu. Sultinio turi būti tiek, kad apsemtų visas daržoves. Jei mėgstate skystesnes sriubas, sultinio pilkite daugiau. Virkite, kol daržoves ir makaronai išvirs.
4.
Sriubą užbalinkite grietinėle, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir viryklę išjunkite. Sriubą uždenkite ir palikite kelias minutes pastovėti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital