Trinta morkų sriuba su kariu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Trinta morkų sriuba su kariu
Trinta morkų sriuba su kariu
Trinta morkų sriuba su kariu
Trinta morkų sriuba su kariu
Autorius apie receptą: Jums prireiks tik keleto ingredientų, iš kurių pagaminsite nuostabią sriubą. Šis receptas labai pagelbėja, kai norisi greitai ir paprastai paruošti kažką sušildančio bei Jums prireiks tik keleto ingredientų, iš kurių pagaminsite nuostabią sriubą. Šis receptas labai pagelbėja, kai norisi greitai ir paprastai paruošti kažką sušildančio bei gardaus. Ruošiant šią sriubą man labiausiai patinka kepinamo kario kvapas, kuris pasklinda po visus namus. Karis sriubai suteikia rytietiško aromato ir šiek tiek aštresnio skonio. Jei nesate dideli kario mėgėjai, tuomet dėkite tik pusę arbatinio šaukštelio arba galite išvis nedėti, nuo to sriubos skonis tikrai nepablogės. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai morkų (didelių)
600 mililitrų vandens
0.5 vieneto sultinio kubelių (naudojau vištienos)
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis kario
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis sezamo sėklų
Patiekiant:
1 šaukštelis petražolių (šviežių, pasmulkintų)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nulupame, supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame.
2.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies išlydome sviestą, suberiame karį, sumažiname ugnį iki silpnos ir kepiname 1 min pamaišydami. Suberiame sumlkiai sukapotą česnaką ir pakepiname dar 2 minutes, kol česnakas šiek tiek apskrunda. Mišinį suberiame į jau užvirusias morkas, pagardiname vištienos sultiniu ir šiek tiek druskos.
3.
Verdame apie 15-20 min, kol morkos suminkštėja. Tada sriubą sutriname elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu). Jei mėgstate skystesnę sriubą, įpilkite papildomai karšto vandens. Paragaujame, ar patinka skonis, jeigu norisi, galime įdėti dar šiek tiek druskos ir/ar pipirų.
4.
Sriubą supilstome į dubenėlius, apibarstome sezamo sėklomis ir smulkintomis petražolėmis. Prie šios sriubos labai tinka česnakinės bagetės riekelė ar šviežia bandelė su trupučiu sviesto.
5.
Beje, jeigu mėgstate, sriubą galite pagardinti pienu, grietine ar grietinėle.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis