Kuršėnų vyniotinis su avietiniu varškės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kuršėnų vyniotinis su avietiniu varškės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
180 gramų sviesto
180 gramų varškės
1 sauja aviečių
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius iki baltumo išplakti su cukrumi, suberti miltus ir išmaišyti. Kitame inde baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai po šaukštą įmaišyti į trynius. Atsargiai šaukštu išmaišyti, masė turi būti puri.
2.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstyti tešlą. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių. Iškeptą biskvitą suvynioti į vyniotinį ir pamažu nuimti kepimo popierių. Apkloti rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
3.
Įdarui varškę pertrinti elektriniu trintuvu, sudėti kambario temperatūros sviestą, supilti kondensuotą pieną. Jei kremas per skystas, galima palaikyti šaldytuve. Į kremą sudėti avietes, dar kartą viską pertrinti elektriniu trintuvu.
4.
Atvėsusį biskvitą išvynioti, tolygiai padengti įdaru ir susukti atgal. Palikti šaldytuvę bent porai valandų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital