Kuršėnų vyniotinis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai bulvių krakmolo
Kremui:
250 gramų varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius išsukame su cukrumi. Suberiame miltus ir masę gerai išmaišome.
2.
Baltymus išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į trynių masę.
3.
Didelę stačiakampio formos skardą išklojame kepimo popieriumi. Tolygiai paskleidžiame biskvito masę.
4.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 – 12 min. Dar šiltą biskvitą susukame į ritinėlį ir paliekame atvėsti.
5.
Kremui kambario temperatūros sviestą išsukame iki purios masės. Sudedame varškę ir supilame sutirštintą pieną. Įspaudžiame citrinos sulčių ir įtarkuojame žievelę. Kremą gerai išmaišome.
6.
Biskvitą išsukame, sudedame varškės kremą, tolygiai paskirstome ir tvirtai susukame atgal. Dedame į šaldytuvą bent 2-3 val., geriausiai paliekame per naktį.
7.
Puošiau tirpintu juoduoju šokoladu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
:)
2022-02-16 14:15
Tiesiog įdomu, kuo Kuršėnų vyniotinis susijęs su Užgavėnėmis? Kai kurie į konkursą atsiųsti receptai atrodo visai ne į temą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital