Krevetės su imbieru ir česnaku

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Krevetės su imbieru ir česnaku
Krevetės su imbieru ir česnaku
Krevetės su imbieru ir česnaku
Autorius apie receptą: Kai noriu save palepinti skaniu maistu – ruošiu krevetes. Kai noriu save palepinti skaniu maistu – ruošiu krevetes. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
700 gramų krevečių be kevalo
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
3 centimetrai imbiero
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų, nebūtina)
pagal skonį čili dribsnių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkiai supjaustome česnaką, imbierą ir pipirą.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame krevetes, pagardiname druska, smulkintu česnaku, imbieru ir aitriuoju pipiru. Pakepiname 5 – 7 min. Pabarstome laiškiniais česnakais ir čili dribsniais.
3.
Skanaujame. Jeigu turite daug valgytojų, taip paruoštas krevetes drąsiai galite maišyti su virtais makaronais. Bus labai skanu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital