Krevetėmis ir varške su česnakais įdaryti kiaušiniai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Krevetėmis ir varške su česnakais įdaryti kiaušiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kietai virti kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
2 kupini valgomi šaukštai riebios varškės
1 didelė skiltelė česnako
16 gražių lukštentų krevečių
1 žiupsnelis druskos
2 valgomi šaukštai
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 valgomi šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kietai virtus kiaušinius nulupau. Išilgai perpjoviau pusiau.

Išimtus trynius sumaišiau su varške, išspaustu česnaku, pipirais, druska. Įdėjau majonezo ir ištryniau iki vientisos masės.

Gautą įdarą sudėjau į kiaušinių baltymus. Pabarsčiau sutrintais petražolių lapeliais. Ant viršaus uždėjau po dvi krevetes.

 

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Skaičiau
2015-01-11 14:06
skaičiau ir niekaip nesupratau, kur jūs čia tuos norvegus matot... ATSAKYTI
jurate
2011-11-25 12:03
jau tik man labai idomu is kur jau cia norvegiskas patiekalas, riebios tradicines varskes pas norvegus ne su ziburiu nerasi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital