Krepšelis su persikais

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Krepšelis su persikais
Krepšelis su persikais
Krepšelis su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
320 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
200 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas apelsinų
3 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų cukraus
3 šaukštai vandens (apytikriai)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
6 vienetai konservuotų persikų (puselių, didesnių arba 7 mažesnių)
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įtarkuokite apelsino žievelę, sukapotą sviestą ir pirštais arba kombainu šiuos ingredientus išmaišykite iki trupinių masės. Į ją sudėkite trynius, įpilkite vandenį ir suminkykite tešlą.
2.
Įvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
3.
Tada du trečdalius tešlos iškočiokite ir įklokite į maždaug 25 cm skersmens kepimo formą, padailinkite krepšelio kraštus.
4.
Ant krepšelio tešlos sudėkite persikų puseles ir užklokite jas plonai iškočiota likusia tešla. Patogiausia kočioti ant kepimo popieriaus – bus lengviau tešla užkloti persikus. Kepinio kraštus užsandarinkite. Tešlą subadykite mediniu iešmeliu, kad galėtų išeiti garai.
5.
Kepkite 180 °C orkaitėje 35–40 min. Jei kepinys ruduoja per greitai, jo viršų pridenkite kepimo popieriumi. Iškeptą pyragą apiberkite milteliniu cukrumi.
AUTORIUS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital