Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 litro | vištienos sultinio |
500 gramų | vištienos filė (naudojau krūtinėlę, bet tinka ir vidinė filė ar šlaunelių mėsa) |
400 gramų | bulvių virtinukai gnocchi (naudojau jau išvirtus iš pakelio) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (arba 2 šaukštų grietinės) |
2 šaukštai | varškės užtepėlės (ar tepamo sūrelio, mes naudojome Vilkyškių varškės užtepėlę su žalumynais) |
50 gramų | špinatų |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) |
5 vienetai | šoninė (juostelių) |
4 skiltelės | česnako |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba džiovinto raudonėlio) |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |