Kreminė pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kreminė pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Labai paprasta, tačiau labai gardi pievagrybių sriuba. Labai paprasta, tačiau labai gardi pievagrybių sriuba. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų rudųjų pievagrybių
500 mililitrų daržovių sultinio
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kvietinių miltų
20 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir pievagrybius smulkiai supjaustome ir pakepiname su 10 g sviesto.
2.
Puode, kuriame virsime sriubą, išlydome likusį sviestą ir suberiame miltus. Kaitiname, maišant, kol masė taps vientisa. Tada supilame karštą sultinį, suberiame pakepintus svogūnus su grybais, druską ir pipirus. Nuolatos maišome, kol užvirs. Prieš patiekiant, įpilame grietinėlės.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital