Krabų lazdelių mišrainė tortilijų (arba lavašo) krepšeliuose

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Užkandiniai krepšeliai su krabais
Autorius apie receptą: Dar vienas pasiūlymas artėjančioms šventėms. Dar vienas pasiūlymas artėjančioms šventėms. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
pagal poreikį tortilijų
150 gramų krabų lazdelių
150 gramų konservuotų žirnelių
3 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto obuolių (rūgštaus)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Užpilui:
pagal skonį majonezo (tinka ir jogurtas arba grietinė)
pagal skonį garstyčių
pagal skonį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krabų lazdeles, kiaušinius, obuolį, svogūnų laiškus, marinuotus agurkus supjaustyti smulkiais gabalėliais. Iš šviežio agurko išpjauti vidurį su sėklomis ir taip pat supjaustyti. Suberti prieskonius, krapus ir viską sumaišyti su užpilu ir žirneliais.
2.
Iš tortilijų iškirpti nedidelius apvalius apskritimus ir juos šiek tiek šepetėliu sudrėkinti, kad būtų lankstesni. Iš vienos tortilijos išeina 3 apskritimai.
3.
Atsargiai kiekvieną tortilijos apskritimą įdėti į keksiukų formelę ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol pradės gražiai ruduoti. Išėmus iš orkaitės palikti atvėsti, o tada išimti iš formelių.
4.
Užpildyti tortilijos krepšelius mišraine ir papuošti žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital