Kotletai su porais

AUTORIUS:
Gintė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Kotletai su porais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 šaukštai sėlenų
1/8 l pasukų
1 kiaušinis
400 g maltos mėsos
4 šaukštai kapotų petražolių
druskos ir juodųjų pipirų
2 šaukštai aliejaus

Daržovių padažas:
3 svogūnai
400 g porų
3 šaukštai sviesto
1/8 l mėsos sultinio
1/4 l grietinės
druskos ir juodųjų pipirų
1 šaukštelis krakmolo
1 šaukštas kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sėlenas suberti į dubenėlį, įmušti kiaušinį, užpilti pasukomis ir išmaišyti. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Nuvalytus porus supjaustyti 2 cm storio žiedeliais ir nuplauti.
Keptuve įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūnų kubelius, kol suminkštės. Suversti porų žiedelius, supilti sultinį, sukrėsti grietinę, pagardinti druska ir pipirais. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies.
Maltą mėsą sumaišyti su išbrinkintomis sėlenomis, pagardinti petražolėmis, druska ir pipirais. Iš faršo suformuoti 8 nedidelius maltinius ir iškepti su aliejumi. Dažnai varyti.
Krakmolą suaišyti su šlakeliu vandens ir sukrėsti į keptuvą su daržovėmis. Padažą užviriti, pasūdyti ir apibarstyti petražolėmis.
AUTORIUS: Gintė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rugilė
2010-08-23 16:19
hm, kažin kokia savikaina gaunasi? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital